Social Media Strategie Programma’s

Er zijn verschillende strategie programma’s gebaseerd op de Social Media Strategy Canvas. Ieder met een eigen doel en doelgroep. Ieder programma zullen we kort toelichten.

Social Media ‘Hands on Strategy’ Programma

Het Social Media ‘Hands on Strategy’ Programma is een groepsprogramma speciaal voor MKB en ZP-ers of ZZP-ers. Tijdens het programma wordt een praktische en doelgerichte social media strategie opgezet voor iedere deelnemer. Deze kunnen de strategie in de eigen organisatie ten uitvoer brengen. Het programma is voor iedereen die meer zichtbaar wil zijn via sociale media. Het programma kan worden gevolgd in Deventer en Enschede.

Wilt u nieuwe producten en diensten met social media onder de aandacht brengen? Of wilt u de naamsbekendheid vergroten met sociale media? Of adverteren op sociale media? Dan is ons Social Media ‘Hands on Strategy’ Programma iets voor u!

Lees meer over het Social Media ‘Hands on Strategy’ Programma >>

Social Media ‘Improve your Strategy’ Programma

Het Social Media ‘Improve your Strategy’ Programma is een individueel in company programma om uw online strategie uit te breiden of te verbeteren met een expliciete social media strategie. Doel van dit programma is om samen met u en uw medewerkers en betrokkenen een praktische en doelgerichte social media strategie op te zetten en zorgen dat deze ten uitvoer wordt gebracht.

Lees meer over het Social Media ‘Improve your Strategy’ Programma >>

Social Media ‘Unify your Strategy’ Programma

Het Social Media ‘Unify your Strategy’ Programma is speciaal opgezet voor corporate organisaties met verschillende vraagstukken zoals het uitdragen van de corporate values, het tentoonspreiden van thought leadership of de lange termijn visie onder de aandacht brengen.

Lees meer over het Social Media ‘Unify your Strategy’ Programma >>

Social Media Consultancy

De consultant levert kennis om uw online strategie succesvol op te zetten en uit te voeren. De consultants van Both Social zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op online gebied.

Lees meer over het Social Media Consultancy >>